Dezvoltarea personala, relaxare sau terapie?

Dezvoltare personala, relaxare sau terapie? Voi alegeti raspunsul dupa ce ne cunoasteti si aflati despre experientele noastre. Ne-am distrat sau ne-am jucat

in marile corporatii, scoli, ONG-uri si in ambianta zen a locatiei noastre. Filosofia japoneza ne ajuta sa intelegem cel mai bine cum sa ne bucuram cu adevarat

de una dintre minunile acestei lumi: “in momentul in care ai taiat o floare, esti obligat sa o aranjezi in asa fel incat sa arate mult mai bine decat in mediul ei natural“.


Corporate

Ne relaxam si exersam modul creativ. Ce poate fi mai placut dupa multe zile cu rutina obositoare decat sa primesti din energia pozitiva a designerului pasionat de flori, hand made si frumos? Ii putem intreba pe multi colegi din diverse domenii bancar, retail sau pharma. Daca vreti sa aflati feedback-ul lor, incercati sa simtiti energia transmisa de imagini.

d

Corporate

Ne relaxam si exersam modul creativ. Ce poate fi mai placut dupa multe zile cu rutina obositoare decat sa primesti din energia pozitiva a designerului pasionat de flori, hand made si frumos?

Vezi mai mult

Ii putem intreba pe multi colegi din diverse domenii bancar, retail sau pharma. Daca vreti sa aflati feedback-ul lor, incercati sa simtiti energia transmisa de imagini.

Vezi mai putin

d

Scoala & Gradinite

Un alt fel de joaca. Invatam de mici despre minunile lumii, radacinile frumosului. Ne bucuram de natura si simtim corelatia intre lucru cu mainile si multumirea creatiei individuale. Invatam de mici sa ne exprimam.

d

Scoala & Gradinite

Un alt fel de joaca. Invatam de mici despre minunile lumii, radacinile frumosului. Ne bucuram de natura si simtim corelatia intre lucru cu mainile si multumirea creatiei individuale. Invatam de mici sa ne exprimam.

d

ONG

Ne bucuram daca reusim sa aducem un strop de lumina si speranta prin implicare noastra. Este una din cele mai mari satisfactii profesionale si ne dorim sa putem fi un exemplu si pentru alte organizatii. Donand constant catre organizatii profesioniste, putin sau mai mult, facem un bine neimaginat si ne vom simti cu adevarat utili in societate.

d

ONG

Ne bucuram daca reusim sa aducem un strop de lumina si speranta prin implicare noastra. Este una din cele mai mari satisfactii profesionale si ne dorim sa putem fi un exemplu si pentru alte organizatii.

Vezi mai mult

Donand constant catre organizatii profesioniste, putin sau mai mult, facem un bine neimaginat si ne vom simti cu adevarat utili in societate.

Vezi mai putin

d

La noi

Periodic, la inceputul si la finalul anului, anuntam atelierele de sezon in decorul locatiei noastre zen. Le consideram momente unice de socializare intre prieteni, de sarbatorire a florilor, a creatiei si a frumosului. Fii cu ochii pe pagina noastra de facebook si nu ezita sa ocupi unul din locuri, sa exersam indemanarea si sa ne bucuram impreuna cu muzica buna si cu dulciuri.

d

La noi

Periodic, la inceputul si la finalul anului, anuntam atelierele de sezon in decorul locatiei noastre zen. Le consideram momente unice de socializare intre prieteni, de sarbatorire a florilor, a creatiei si a frumosului.

Vezi mai mult

Fii cu ochii pe pagina noastra de facebook si nu ezita sa ocupi unul din locuri, sa exersam indemanarea si sa ne bucuram impreuna cu muzica buna si cu dulciuri.

Vezi mai putin

d
Copyright © 2020 Casa de flori. Toate drepturile rezervate. | Developed by Happy Advertising