Bouquets, floral accessories and decors

Beauty essences and positive energy for organizing an emotional event. In our shop we will guide you

with friendship and experience and expertise in floral art will help you make the right choices. Offer yourself ceremonial bouquets,

floral accessories and natural decors where you will find a combination of between, attention to detail and professionalism.


Private events


Testimonials

Multumim pentru aranjamentele florale, buchetele de mireasa, nasa, domnisoare si lumanarile superbe.

Elena Paunita

Nu pot sa spun ca am lucrat cu Casa de Flori, pentru ca ce a facut Diana pentru noi a fost ce ar fi facut o prietena adevarata pentru noi! Nu sunt cuvinte suficiente pentru a ne putea exprima aprecierea! Am castigat un prieten in urma acestei experiente si de fiecare care data cand aud rostindu-se “Casa de Flori” nu pot decat sa zambesc cu tot sufletul! Multumim din inima!

Emma Roata

Multumesc Valentina si Diana pentru aranjamente, au fost extraordinare. Pe langa faptul ca sunteti oameni minunati, se vede ca puneti suflet in tot ceea ce faceti. Totul a fost minunat: buchetele (toate), lumanarile, paharele, aranjamentele, stalpisorii. A fost o placere sa colaboram si sper sa ne mai auzim pe viitor! Va pup!

Alexandra Arosoaie

O persoana deosebita, creativa si cu bun gust. De mare ajutor pentru orice eveniment. O recomandare din tot sufletul.

Loredana Florina Vural

Servicii excelente, de nota 10! Nu s-au lasat pana nu au gasit si mi-au trimis ce am cautat si anume o orhidee albastra minunata, foarte frumos impachetata. Va multumesc mult!

Mihai Slavici

Diana, esti minunata, dar tu probabil stii deja acest lucru. Nu numai ca te implici ca si cum ai face pentru tine toate lucrurile, ci esti atat de talentata si ai inteles perfect tot ceea ce mi-am dorit! Ai facut din nunta noastra locul perfect si ai creat atmosfera ideala a unei nunti in aer liber! Multumesc din suflet pentru tot ceea ce ai facut si te voi recomanda cu drag fara a sta o secunda pe ganduri!

Andreea Craciunescu

Atata suflet cat pune Diana in ceea ce face nu am vazut la nimeni. Este flexibila, improvizeaza la nevoie, totul cu un succes fantastic. Am.colaborat cu ea de multe ori si pe viitor probabil tot ea va ramane aleasa noastra pentru evenimentele importante. We love Diana.

Alexandra Lupu

Diana esti un OM cu un suflet MARE si minunat, iti multumesc enorm pentru surpriza facuta – aranjamentele au fost extraordinare si au creat un taram de basm pentru nunta noastra! Va recomand cu tot dragul Diana si Valentina si va doresc in continuare mult succes!

Florina Cozma

Mii de multumiri intregii echipe Casa de flori, totul a fost superb. Diana este o persoana minunata, deschisa, vesela si care face totul din inima. Va multumim din suflet pentru ceea ce ati facut pentru noi.

Andra Danu

Totul la superlativ! Diana este absolut minunata! Am avut o nunta de vis cu un buchet unic si aranjamente exceptionale! Multumesc Casa de Flori.

Adina Manisor

Copyright © 2020 Casa de flori. Toate drepturile rezervate. | Developed by Happy Advertising