Detaliile fac diferenta in organizare

Detaliile fac diferenta in organizarea fiecarui eveniment, fie ca o numim lansare de produs, deschidere showroom, conferinta, gala festiva,

expozitie, spectacol sau abonament de decorare office. Este una din regulile de baza dupa care ne ghidam atunci cand partenerii isi pun increderea in noi.

Experienta si expertiza in designul floral ne ajuta sa oferim distinctie ambiantei prin creatii florale ingenioase, adaptate locului si momentului.


Abonamente

Bucura-te de natura si de arta in acelasi timp, simte efectele celei mai importante imbinari cotidiene. Mai putin stres, mai multe ganduri pozitive si mai multa energie pentru orice activitate derulata alaturi de flori si plante. Poti alege abonamentul pentru decorararea naturala a receptiei si birourilor cu design floral, tablouri din muschi natural sau buchete aniversare. Intampina-ti astfel colegii si partenerii intr-o ambianta intotdeauna proaspata, colorata si diferita. Sau poti completa abonamentul prin completarea decorarii birourilor cu plante in accesorii originale si mententanta profesionista a acestora. Bucurati-va in fiecare zi de flori si de frumos!

d

Abonamente

Bucura-te de natura si de arta in acelasi timp, simte efectele celei mai importante imbinari cotidiene. Mai putin stres, mai multe ganduri pozitive si mai multa energie pentru orice activitate derulata alaturi de flori si plante.

Vezi mai mult

Poti alege abonamentul pentru decorararea naturala a receptiei si birourilor cu design floral, tablouri din muschi natural sau buchete aniversare. Intampina-ti astfel colegii si partenerii intr-o ambianta intotdeauna proaspata, colorata si diferita. Sau poti completa abonamentul prin completarea decorarii birourilor cu plante in accesorii originale si mententanta profesionista a acestora. Bucurati-va in fiecare zi de flori si de frumos!

Vezi mai putin

d

Evenimente lansare

Bijuteriile din flori naturale atrag atentia la orice eveniment. Creatia si atentia la detalii sunt esentiale. Personalizam, evidentiem culori si contraste. Satisfactia si increderea partenerilor inseamna energia creativa pentru fiecare nou proiect al nostru. Ne adaptam la tematica evenimentului pentru ca in final decorurile florale personalizate sa ofere o ambianta distincta invitatilor. Intotdeauna premium pentru partenerii nostri!

d

Evenimente lansare

Bijuteriile din flori naturale atrag atentia la orice eveniment. Creatia si atentia la detalii sunt esentiale. Personalizam, evidentiem culori si contraste. Satisfactia si increderea partenerilor inseamna energia creativa pentru fiecare nou proiect al nostru.

Vezi mai mult

Ne adaptam la tematica evenimentului pentru ca in final decorurile florale personalizate sa ofere o ambianta distincta invitatilor. Intotdeauna premium pentru partenerii nostri!

Vezi mai putin

d

Evenimente culturale

Nu este nevoie de cuvinte pentru a descrie simbioza perfecta dintre arta florala si muzica, teatru, film sau poezie. Suntem onorati si fericiti sa ne aflam pe scena marilor reprezentatii culturale. Suntem provocati sa translatam de fiecare data designul floral catre superlativ dupa ridicarea cortinei.

d

Evenimente culturale

Nu este nevoie de cuvinte pentru a descrie simbioza perfecta dintre arta florala si muzica, teatru, film sau poezie. Suntem onorati si fericiti sa ne aflam pe scena marilor reprezentatii culturale.

Vezi mai mult

Suntem provocati sa translatam de fiecare data designul floral catre superlativ dupa ridicarea cortinei.

Vezi mai putin

d

Targuri & Expozitii

Indiferent de profilul expozitiei, intreaga atmosfera a targului sau numai standul tau vor atrage altfel vizitatorii daca decorul este realizat cu talent, stil si profesionalism in arta florala. Un targ de bijuterii, un targ de iarna sau un stand al unei locatii de nunta vor avea alt impact de fiecare data fie cu aranjamente simple, de efect sau de completare in volum a spatiilor.

d

Targuri & Expozitii

Indiferent de profilul expozitiei, intreaga atmosfera a targului sau numai standul tau vor atrage altfel vizitatorii daca decorul este realizat cu talent, stil si profesionalism in arta florala.

Vezi mai mult

Un targ de bijuterii, un targ de iarna sau un stand al unei locatii de nunta vor avea alt impact de fiecare data fie cu aranjamente simple, de efect sau de completare in volum a spatiilor.

Vezi mai putin

d

Gale & Conferinte

Concept original pentru galele festive organizate in scop aniversar sau caritabil. Photo cornerele sub forma de arcade de mesteceni sau cercurile decorate cu crengi si flori naturale sunt integrate perfect in cadrul locatiilor. Discrete dar uneori cu un design iesit din comun, aranjamentele florale si buchetele oferite invitatilor dau un farmec aparte oricarei conferinte. Completam in mod autentic cadrul natural si conectam prima punte de socializare pentru invitati. Alege sa discuti cu profesionisti in design floral si cu cei care inteleg principiile universale de management. Vei fi surprins de aprecierile primite la finalul evenimentului!

d

Gale & Conferinte

Concept original pentru galele festive organizate in scop aniversar sau caritabil. Photo cornerele sub forma de arcade de mesteceni sau cercurile decorate cu crengi si flori naturale sunt integrate perfect in cadrul locatiilor.

Vezi mai mult

Discrete dar uneori cu un design iesit din comun, aranjamentele florale si buchetele oferite invitatilor dau un farmec aparte oricarei conferinte. Completam in mod autentic cadrul natural si conectam prima punte de socializare pentru invitati. Alege sa discuti cu profesionisti in design floral si cu cei care inteleg principiile universale de management. Vei fi surprins de aprecierile primite la finalul evenimentului!

Vezi mai putin

d
Copyright © 2020 Casa de flori. Toate drepturile rezervate. | Developed by Happy Advertising